Hbo
Voltijd Deeltijd
48 maanden

Onze samenleving heeft behoefte aan goed opgeleide professionals die werk maken van veiligheid en die ervoor zorgen dat mensen zich veilig voelen. Als je verantwoordelijk wilt zijn voor anderen, je hoofd koel kunt houden in lastige en soms gevaarlijke situaties dan is de vierjarige opleiding Integrale Veiligheidskunde vast iets voor jou.

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Neem Rotterdam. Een internationale, snelle en kleurrijke metropool die net als elders te maken heeft met risico’s die horen bij de schaal van de stad en de wereldhaven. Met de opleiding Integrale Veiligheidskunde kun jij straks verantwoordelijkheid nemen voor een veiliger stad en leefomgeving. Je wordt opgeleid om beleid te maken, risicovolle situaties te controleren en met crises om te gaan. Je gaat werk maken van veiligheid.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van Inholland.