Hbo
Voltijd
48 maanden

Houd je van festivals en evenementen? Ga je aan van cultuur, sport of hospitality, zoals horeca? Wil je mensen een geweldige tijd bezorgen en daar je beroep van maken? Welkom op de opleiding Leisure & Events Management.

Hier leer je belevenisconcepten ontwerpen, produceren en vermarkten: events & experiences die de wereld leuker maken, de samenleving sterker, en de stad nóg levendiger. Niet door er eindeloos over te praten, maar vooral door het te doen. En dat in Amsterdam, het walhalla voor events en andere vormen van vrije tijd. Leer ons veelzijdige vakgebied kennen via vier belevingsgebieden die het beste in onze sector naar boven halen: de werelden van muziek, cultuur, sport en hospitality maken deze sector relevant en helpen jou daarbinnen het verschil te maken. Daarom zijn die belevingsgebieden binnen onze studie een sturende factor. Mooi meegenomen: na je afstuderen weet je vol vertrouwen je weg in ons vakgebied, in jezelf en in de wereld. Klinkt goed? Bekijk hieronder hoe je door de studie Leisure & Events Management echte impact kunt leren maken met het mooiste vak dat er bestaat.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van Inholland.