De maatschappij is constant op zoek naar creatievelingen, naar inspirerende mensen met een visie en met een vernieuwende blik op de toekomst. Denk je eens in: wat zal jouw bijdrage zijn aan de vormgeving van die toekomst? Welke trends ga jij signaleren en hoe ga je die vertalen naar grensverleggende concepten? Hoe denk jij bijvoorbeeld dat we straks gaan wonen, werken, festivals vieren, hoe lopen we er straks bij? Gaan we nog reizen of gebruiken we daar een VR bril voor? Als Artemis student ga jij dat (en nog veel meer natuurlijk) allemaal onderzoeken en kom je, als concept- en beelddenker, met briljante voorstellen en oplossingen voor een bedrijf, een merk, een organisatie etc. Met jouw geloofwaardige verhaal en visuele overtuiging pak je ze helemaal in!

Als dit je aanspreekt en je bent ook nog eens nieuwsgierig, gemotiveerd, onderzoekend, inventief en creatief; grote kans dat je dan bij ons op je plaats bent. Op onze kleinschalige, gemoedelijke academie leiden wij je met veel persoonlijke aandacht op tot een allround creative en ontwikkel je een eigen handschrift & visie. We leggen de basis voor een boeiende carrière bijvoorbeeld als concept designer, visual designer, food stylist, fotostylist, graphic designer, trendforecaster, fashion stylist, interior stylist, visual marketeer etc.

Helemaal zin in? Meld je aan voor de toelating en overtuig ons dat we jou moeten aannemen! Iedereen met minimaal een MBO-4 diploma is welkom om de toelating te doen!