16 mei 2019

Open dag KMA vwo
Koninklijke Militaire Academie

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Heb jij een VWO diploma (of HBO propedeuse) of zit je momenteel in het examenjaar van je opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende studie? Dan is deze KMA infodag zeker interessant voor jou! Je krijgt een duidelijk beeld van de verschillende WO bachelor studies die je aan de KMA kunt volgen en de aansluitende officiersfuncties.

De KMA Informatiedag biedt je de gelegenheid om informatie in te winnen over de WO bachelor opleidingen en daarop volgende officiersfuncties bij de Landmacht en Luchtmacht. De Wetenschappelijke officiersopleiding wordt verzorgd door de Koninklijke Militaire Academie, onderdeel van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA).

Door middel van presentaties krijg je een beeld van de bachelor studie, de diverse officiersfuncties, het officiersschap en de militaire opleiding aan de KMA. Ook komen de belangrijke rollen van sport en het Cadettencorps aan bod.

Cadetten (studenten) geven je een kijkje in hun leven als cadet door een rondleiding langs onder meer de legeringskamers en cadettenbar in het historische kasteel van Breda. Uiteraard krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen over de studie aan de KMA en het Bredase studentenleven.

Recruiters van de landmacht en luchtmacht zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over de sollicitatie-, selectie- en keuringsprocedure.

Inschrijven

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Koninklijke Militaire Academie.

Adres(sen)

Koninklijke Militaire Academie
Kraanstraat 4
4811 MA Breda

Naar de open dagen van Koninklijke Militaire Academie
Bekijk de opleidingen van Koninklijke Militaire Academie