Online Experience International Studies
Universiteit Leiden

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Datum: 23 januari 2019 - 15 december 2019

Als je erover nadenkt om deze opleiding te gaan studeren aan de Universiteit Leiden en je wilt weten of het geschikt voor je is, dan kun je deelnemen aan deze online experience. Dit programma is ontworpen om je een goed idee te geven van hoe het is om International Studies te studeren. Het bestaat uit online mini-colleges met een paar opdrachten, alsof het echte eerstejaarsvakken zijn. De minicolleges en -opdrachten zijn voorbeelden van cursusmateriaal die je tijdens je studie International Studies daadwerkelijk zult bestuderen. Onze studentambassadeurs delen hun eigen ervaringen met je: ontdek meer over het studentenleven in Den Haag. Om een goed beeld te krijgen van wat Arts, Media en Society allemaal te bieden heeft, bekijk alle video's en probeer de opdrachten!

Wanneer?

Je kunt het hele jaar deelnemen aan de Online Experience van International Studies. Je kunt je aanmelden via het registratieformulier op deze pagina.

Contact

Als je vragen hebt over de Online Experience of over de bacheloropleiding International Studies, dan kun je contact opnemen met de studieadviseurs of studentambassadeur.

Meld je aan voor de Online Experience

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Universiteit Leiden.

Adres(sen)
Bekijk de opleidingen van Universiteit Leiden

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

International Studies