22 apr 2020

Afgelast | Een dag student Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs
Rijksuniversiteit Groningen

12:00 - 17:15 uur

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Maandag 23 maart heeft de regering besloten alle evenementen af te gelasten tot 1 juni. In lijn met het regeringsbeleid met betrekking tot het Coronavirus heeft de Rijksuniversiteit Groningen daarom alle Een dag student-evenementen afgelast tot 1 juni.

Een dag student Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (aolb) bestaat uit verschillende onderdelen. Op deze dag zul je een deel van een eerstejaars (universitair) college volgen, volg je een college van één van de pabo vakken, zoals taal, rekenen of wereldoriëntatie en nemen we een kijkje op de faculteit. Je volgt de één dag student in een groep van ongeveer 20 scholieren, begeleid door 2 studenten. Gedurende de dag kun je al je vragen stellen aan de studentassistenten, die zelf aolb studeren.

Let op: Deze voorlichtingsactiviteit is bedoeld voor scholieren uit vwo 6 die zich al georiënteerd hebben op de opleiding Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (aolb) door bijvoorbeeld een open dag te bezoeken. Scholieren uit vwo 6 hebben dan ook voorrang op eventuele aanmelding van scholieren uit lagere klassen. Aanmeldingen van scholieren uit lagere klassen dan vwo 6 worden op een wachtlijst geplaatst. Wanneer er plekken over zijn, worden zij op volgorde van aanmelding geplaatst. Daarnaast is de één dag student ook heel geschikt voor hbo- studenten die willen overstappen, of voor studenten die al aan een universiteit studeren en overwegen van studie te switchen.

Meld je aan voor Een dag student Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Rijksuniversiteit Groningen.

Adres(sen)

Rijksuniversiteit Groningen
Oude Boteringestraat 23
9712 GC Groningen

Bekijk de opleidingen van Rijksuniversiteit Groningen

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Academische opleiding leraar basisonderwijs