20 apr 2020

Afgelast | Een dag student Europese Talen en Culturen
Rijksuniversiteit Groningen

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Maandag 23 maart heeft de regering besloten alle evenementen af te gelasten tot 1 juni. In lijn met het regeringsbeleid met betrekking tot het Coronavirus heeft de Rijksuniversiteit Groningen daarom alle Een dag student-evenementen afgelast tot 1 juni.

Tijdens het evenement Een Dag Student van studie Europese Talen en Culturen (ETC) ervaar je hoe het is om student te zijn aan deze brede opleiding. Je neemt deel aan drie echte werkcolleges taalvaardigheid in twee van de acht moderne vreemde talen - Duits, Engels, Frans, Italiaans, Russisch, Spaans, Zweeds of Nederlands als vreemde taal - én je krijgt een hoorcollege aangeboden waar al onze profielen worden voorgesteld: Taal & Maatschappij, Cultuur & Literatuur of Politiek & Maatschappij. Daarnaast krijg je uitgebreide informatie over de opbouw en inhoud van de studie van onze studieadviseurs en natuurlijk van onze studenten die bovendien graag ingaan op al je vragen.

Door een dagje mee te lopen bij onze opleiding krijg je een eerste indruk van wat het betekent om een andere Europese taal en cultuur grondig te bestuderen en te leren begrijpen vanuit een veel bredere Europese taalkundige, literaire, historische, maatschappelijke en politieke context. De studie speelt hiermee in op de groeiende behoefte aan mensen in de samenleving die uitblinken in talen én inzicht hebben in de grote vragen die binnen Europa spelen, zoals de plaats van Europa in de wereld.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen! Je eigen bijdrage (voor een lunch of borrel) bedraagt € 7,50.

Meld je aan voor Een dag student Europese Talen en Culturen

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Rijksuniversiteit Groningen.

Adres(sen)

Rijksuniversiteit Groningen
Oude Kijk in 't Jatstraat 26
9712 EK Groningen

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Europese talen en culturen
Naar de open dagen van Rijksuniversiteit Groningen
Bekijk de opleidingen van Rijksuniversiteit Groningen