6 mrt 2021

Bachelor open dag
Universiteit Leiden

09:00 - 17:30 uur

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Bezoek onze Online Open Dagen!

Ben jij geïnteresseerd in een bacheloropleiding aan de Universiteit Leiden? Bezoek dan onze Online Open Dagen op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart, eenvoudig vanaf je eigen bank.

Wat kun je verwachten?

Opleidingspresentaties bekijken. De online informatiemarkt bezoeken. Chatten met studenten en docenten van je favoriete opleiding(en). Alles online en vanuit huis te volgen. Dat zijn de Online Open Dagen van de Universiteit Leiden. Tijdens deze dagen kom je alles, maar dan ook echt álles, te weten over onze meer dan 50 bacheloropleidingen in Leiden en Den Haag. Met zo'n ruime keuze vind je altijd een studie die bij je past. Wil je ook meer informatie over praktische zaken? Zoals toelatingseisen, huisvesting of collegegeld? Of ben je juist nieuwsgierig naar het studentenleven? Geen vraag zal onbeantwoord blijven! Wij zijn klaar voor jouw toekomst.

Voor wie is het?

De Online Open Dagen vinden plaats voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die aan de start staan van hun studiekeuze. Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Of ben je hbo'er? Ook dan ben je van harte welkom!

Meld je aan voor de Bachelor Online Open Dagen 2021

Meer informatie over de Online Open Dagen volgt eind januari 2021. Vooraanmelden voor de Online Open Dagen 2021 is al mogelijk. Laat je gegevens achter en wij sturen je een herinnering op het moment dat je je daadwerkelijk voor dit event kunt registreren.

Aanmelden

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Universiteit Leiden.

Adres(sen)

Naar de open dagen van Universiteit Leiden
Bekijk de opleidingen van Universiteit Leiden