Ad
Voltijd
24 maanden

De wereld draait om handel. Internationale contacten leggen, ondernemen en kansen zien óf creëren. De opleiding International Business Management brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

Je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt je zakelijke kansen in Azië: Business as usual na je opleiding International Business Management. Je volgt internationale trends en ontwikkelingen op de voet, draait op topniveau mee in de financiële dienstverlening en legt wereldwijd contacten.

Zet je talenten en expertise in als manager bij een multinational, als (financieel) consultant of als zelfstandig ondernemer.

Waarom deze studie?

  • De focus ligt op international business en internationaal management en ondernemerschap. Ook speelt finance een belangrijke rol.
  • De studie sluit goed aan op de nieuwste trends en ontwikkelingen omdat Tio nauw samenwerkt met het bedrijfsleven en experts uit de praktijk.
  • Praktijkgericht onderwijs. Zo’n 60% van de opleiding staat in het teken van de praktijk: projecten en praktijkvakken. Bovendien krijg je les van docenten uit de praktijk, loop je twee stages en kun je kiezen voor een praktijkgerichte minor.
  • Veel begeleiding. Dankzij de kleine klassen (~10 studenten per les) en je eigen studiecoach krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Wist je dat?

Tio samenwerkt met verschillende partneruniversiteiten over de hele wereld, van Parijs tot New York en van Barcelona tot Dubai of Tokyo.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!