Hbo
Voltijd
48 maanden

Virtuele assistenten als Siri, het openingsscherm van Netflix en de besturing van zelfrijdende auto’s, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door het gebruik van data en toepassing van kunstmatige intelligentie. Heb jij een databrein? Dan is de nieuwe opleiding Applied Data Science and Artificial Intelligence iets voor jou!

Aan de slag in ons DataLab

  • In het eerste jaar van deze Engelstalige opleiding krijg je theorie en werk je aan praktijkopdrachten in ons DataLab. Voorbeelden van projecten: Sustainable Development Goals in Data, Image Recognition; Who got married?, Data Driven Decision Making for Organisations, Computer Vision & Robotics, Natural Language Processing, Research Methods; Consumer Research, en Recommender Systems.
  • Je werkt in teams en ontwikkelt jezelf tot dataspecialist, projectmanager/consultant of AI programmeur.
  • In het derde jaar staat een stage gepland en in het vierde jaar een afstudeerproject. In beide studiejaren werk je aan projecten voor externe bedrijven en organisaties.

Quiz time!

Wil jij ontdekken of BUas iets voor je is? Doe de quiz en in vier minuten weet je of BUas bij jou past!

Kom je kennismaken?

Bekijk meer over deze opleiding of kom kennismaken op onze open dag! Een overzicht van al onze orientatiemogelijkheden vind je hier: Your road to BUas.