Ad
Voltijd
24 maanden

Studeren of werken? Waarom niet allebei?

Wat dacht je van een baan als engineer? Klinkt goed he? Combineer school met werk en word technisch specialist binnen 2 jaar. Als Operational Network Trainee bij Alliander is het mogelijk. Je krijgt hier alle kans om een vak te leren en tegelijkertijd je diploma te halen aan de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen).

Hoe ziet de opleiding er uit?

Je ziet het helemaal zitten om de duurzame energievoorziening van Alliander klaar te maken voor de toekomst. Alleen van het idee dat je 4 jaar lang in de schoolbanken zit krijg je de kriebels. Daarom past deze vacature als operational network trainee perfect bij je.

De eerste twee jaar volg je een de hbo-opleiding Associate degree Elektrotechniek/Energietechniek aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. In die periode werk je drie dagen bij Alliander en de overige twee dagen ga je aan de slag met je opleiding. Huiswerk en tentamens? Daar plan je zelf een aantal uur per week voor. Na het halen van een erkend Ad-diploma is het aan jou of je ook nog een bachelor-diploma wilt halen. In deeltijd heb je die na nog eens twee jaar studeren (en werken) ook in the pocket.