Hbo
Voltijd
36 maanden

Jij voelt je thuis in de dynamische wereld van makelaardij en vastgoed, of het nu gaat om woningen, kantoorgebouwen of leefgebieden. Van verkopen en onderhandelen tot waarde bepalen, beheren én beleggen.

Denk jij graag na over hoe mensen wonen en werken? Zet je talenten dan in bij de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed . Als vastgoedprofessional verdiep je je in de waarde van huizen, emotionele waarde bij kopers en de steeds weer wisselende marktwaarde. Zet je sociale skills in en verbind verschillende partijen op de dynamische woon- en vastgoedmarkt. Met jouw ondernemende mindset, scherpe blik en expertise maak jij het verschil. Ga voor een gouden toekomst als bijvoorbeeld makelaar, projectontwikkelaar of vastgoedbeheerder. Of start je eigen onderneming!

Waarom deze studie?

  • Praktijkgericht onderwijs. Zo’n 55% van de opleiding Makelaardij en Vastgoed staat in het teken van de praktijk: projecten en praktijkvakken. Bovendien krijg je les van docenten uit de praktijk, loop je twee stages en kun je kiezen voor een praktijkgerichte minor.
  • Kleine klassen (gemiddeld 10 studenten per les)
  • Veel begeleiding. Gemiddeld heb je zo’n 23 tot 25 contacturen per week, met uitzondering van het laatste jaar, waarin je afstudeert. Dankzij de kleine klassen en je eigen studiecoach krijg je veel persoonlijke aandacht.

Wist je dat?

  • Tio de enige opleider is die de opleiding Vastgoed en Makelaardij aanbiedt zonder numerus fixus.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!