Hbo
Voltijd
48 maanden

Zit ondernemen in je genen en wil je het liefst je eigen baas zijn? Dan ben je hier aan het juiste adres! De hbo-opleiding Business Management met specialisatie Start-up & Family Business is speciaal ontworpen voor jonge, ambitieuze toekomstige ondernemers. Of je nu droomt van het opzetten van je eigen bedrijf of het leiden en uiteindelijk overnemen van een familiebedrijf, deze unieke hbo-opleiding biedt de ideale basis.

Succescolle bedrijven opzetten en laat groeien, is wat je leert tijdens deze specialisatie Start-up & Family Business. Je combineert juiste kennis en skills met sterk leiderschap en zakelijk inzicht. We bieden een brede basis in bedrijfskunde met vakken als organisatiekunde, management, marketing, finance en personeelszaken, en leggen de nadruk op ondernemersvaardigheden. Wat maakt deze opleiding uniek? Je leert van docenten die zelf vaak ondernemer zijn, doet mee aan een praktijkprogramma en loopt stages die helemaal gericht zijn op ondernemerschap binnen start-ups en familiebedrijven.

Waarom deze studie?

  • Tio Business School is al 13 jaar de beste hogeschool van Nederland. Kiezen voor Tio is kiezen voor succes.
  • Door samen te werken met professionals, bedrijven en organisaties uit jouw toekomstige werkveld, zorgen we ervoor dat het studieprogramma voortdurend up-to-date en relevant is.
  • De opleiding richt zich direct op de praktijk, zodat je goed voorbereid bent op je toekomstige carrière.
  • De ondernemende topdocenten zorgen ervoor dat de lesstof altijd actueel en relevant blijft, en direct verbonden is met de businesswereld.
  • Je dompelt jezelf onder in de wereld ondernemerschap en start-ups, waar je alles leert over de nieuwste trends en ontwikkelingen én de thema’s die de toekomst bepalen.

Benieuwd of Tio bij jou past? Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!