Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Als facility manager zorg jij ervoor dat mensen binnen een bedrijf of organisatie zich kunnen focussen op hun werk, want jij regelt een prettige, veilige, gezonde en efficiënte werkomgeving voor iedereen. Je denkt na over strategie en beleid en geeft leiding aan de facility medewerkers in een organisatie. Je draagt bij aan een duurzamere wereld nu en in de toekomst.

Quiz time!

Weten of International Facility Management iets voor jou is? Doe de quiz en ontdek of International Facility Management van Breda University of Applied Sciences (BUas) bij jou past!

De facility manager als verbinder

  • Centraal in de opleiding staat een zakelijke en dienstverlenende instelling. Je leert te werken in een breed vakgebied waarin mensen, processen en technologie centraal staan. En jij bent de verbinder.
  • Je leert in de praktijk, gaat op bezoek bij bedrijven, krijgt gastlezingen, maakt studiereizen en je werkt aan projecten voor bestaande opdrachtgevers uit het werkveld.
  • Aan het einde van jaar 2 begint je praktijkstage van 24 weken in het buitenland. Voorbeelden van stagebedrijven zijn: Adidas, Netflix, JLL Aecon, Sodexo, ISS Facility Services, HeyDay Facility Management en Hospitality Group en Universal Music Group.
  • In het laatste jaar schrijf je je afstudeerscriptie. Daarnaast kun je een minor volgen, onderzoeksassistent worden, nog een stage doen of een eigen bedrijf beginnen.

Bekijk meer over deze opleiding of kom kennismaken op onze open dag!


Voor informatie over deze opleiding verwijzen wij door naar de website van Breda University of Applied Sciences