Wo
Voltijd
36 maanden

Hoe houden games als Call of Duty mythen over de oorlog in stand, maar communiceren ze ook historische inhoud? Waarom zijn zoveel Europese landen zo rijk geworden, terwijl Afrikaanse landen arm zijn gebleven? Wat is de invloed van films als Schindler's List en Inglorious Bastards op ons historisch denken? En hoe is diversiteit binnen voetbalteams deels te wijten aan het koloniale verleden van het desbetreffende land? Spreken deze vraagstukken jou aan? Dan is de bachelor Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit Rotterdam de opleiding voor jou!

In de Rotterdamse bachelor bestudeer je de moderne geschiedenis vanuit diverse hoeken. Je richt je op sociologische, culturele, economische of politieke ontwikkelingen en leert de link te leggen tussen toen en nu. En wist je dat de bachelor in Rotterdam volgens de Keuzegids 2020 het beste scoort van alle geschiedenisbachelors in Nederland?

Klik hier voor de presentatie over Geschiedenis door onze studenten.

Unibuddy

Benieuwd naar de ervaringen van huidige studenten van deze opleiding, de Erasmus Universiteit of de stad Rotterdam? Stel je vragen via eshcc.eur.nl/chat.


Voor informatie over deze opleiding verwijzen wij door naar de website van Erasmus Universiteit Rotterdam