Hbo
Voltijd
48 maanden

Deze studie bereidt je voor op een veelzijdige baan. Een job waarin gevoel voor mensen en verstand van zaken even belangrijk zijn. Het ene moment voer je een sollicitatiegesprek. Even later adviseer je de directie over een nieuwe personeelsstrategie. Tussendoor buig je je over de vraag hoe je die talentvolle dertiger de komende jaren aan het bedrijf bindt.

Dat vraagt in onze ogen meer dan een flinke dosis kennis en wat handige vaardigheden. Daarom leer je op de CHE ook veel over jezelf. Verder denk je na waar jij voor staat en hoe je daarmee het verschil kunt maken in jouw werk.

Quiz time!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe de studiekeuzetest van de Christelijke Hogeschool Ede en kom erachter! De studiekeuzetest bestaat uit ruim vijftig vragen. Die gaan over wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Na het invullen zie je meteen welke opleidingen goed bij jou passen en welke studies minder aan te raden zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding Human Resource Management.

Meer info over Christelijke Hogeschool Ede en haar andere studies vind je op de website van Christelijke Hogeschool Ede.