Hbo
Voltijd Deeltijd
48 maanden

Van camera's in een recreatiepark tot de bewegwijzering op Schiphol. Als facility manager regel je dat alles feilloos werkt.

Facility Management: Jouw sleutel tot georganiseerde succes!

Jij bent het regeltalent achter de schermen, de drijvende kracht achter soepel lopende organisaties. Als expert in facility management zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt, of het nu op kantoor is, thuis, op een beurs of tijdens een event. Met jouw proactieve instelling en oplossingsgerichtheid herken je trends en ben je flexibel in het inspelen op veranderingen. Bij Facility Management aan De Haagse Hogeschool leer je dit in een inspirerende sfeer. Hier vorm je een hechte community met medestudenten en werk je intensief samen. Deze kleinschalige opleiding biedt een persoonlijke benadering en de begeleiding die je nodig hebt, waardoor je je meteen thuis voelt.

Wat kan je verwachten?

  • Bij Facility Management leer je hoe je ervoor zorgt dat de primaire processen op de werkvloer kunnen plaatsvinden.
  • Bij De Haagse leer je vooral door te doen, met veel praktijkopdrachten, gastlessen van facilitymanagers uit ons uitgebreide netwerk en de leukste stageplekken.
  • De studie is net zo breed als het vak. Stap voor stap maak je zelf de keuze welke kant je opgaat, met net zoveel advies van docenten en begeleiders als jij wilt.

Ben je enthousiast geworden? Lees meer over de opleiding Facility Management of bezoek een open dag.