Wo
Voltijd
36 maanden

Samen met Wageningen University & Research bieden we een wetenschappelijke bacheloropleiding aan, waarin je de ontwikkelingen in toerisme onderzoekt en de gevolgen voor samenleving, milieu en economie. De Bachelor of Science Tourism is de enige wetenschappelijke bacheloropleiding op het gebied van toerisme in Nederland.

Quiz time!

Weten of de Bachelor of Science Tourism iets voor jou is? Doe de quiz en ontdek of de Bachelor of Science Tourism van Breda University of Applied Sciences (BUas) bij jou past!

Interdisciplinaire studie

  • Je combineert economische, sociale en omgevingswetenschappen. Je bestudeert theorieën en concepten, wordt intensief getraind in onderzoeksmethoden en technieken en leert deze kritisch te beoordelen. Je gaat ook aan de slag in de praktijk.
  • Door veldwerk in jaar 1 ervaar je hoe het is om onderzoek te doen naar toeristische vraagstukken.
  • In jaar 2 pas je interculturele vaardigheden en je kennis over duurzaam toerisme toe tijdens een onderzoeksproject op een internationale bestemming.
  • In het eerste semester van het laatste jaar kun je kiezen uit modules bij Nederlandse universiteiten of je kiest voor een exchange met één van onze partneruniversiteiten. Je rondt je studie af met het schrijven van een scriptie.

Bekijk meer over deze opleiding of kom kennismaken op onze open dag!


Voor informatie over deze opleiding verwijzen wij door naar de website van Breda University of Applied Sciences