Afstudeerrichtingen/masters

Onze studenten studeren af met een goede set vaardigheden en opgedane kennis. Hoewel sommige alumni meteen aan hun professionele carrière willen beginnen, volgt de meerderheid van onze studenten een masteropleiding na LUC. Dat kan zijn in het vakgebied van de major die je hebt gekozen tijdens je bachelor, maar sommige studenten besluiten hun master te volgen in een vakgebied dat niet specifiek gerelateerd is aan hun major.

LUC is een goede voorbereiding op een masteropleiding aan een prestigieuze universiteit in de hele wereld. Slechts een paar voorbeelden van gekozen masteropleidingen zijn Human Rights Studies and Business aan de Columbia University, Political Thought and Intellectual History aan de University of Cambridge, Juris Doctorate aan de Georgetown University en Control of Infectious Diseases aan de London School of Hygiene and Tropical Medicine.

Met een interdisciplinaire achtergrond en solide vaardigheden, zijn er volop kansen voor onze alumni. Veel van onze alumni vinden werk in de particuliere sector, zoals banen bij banken, advocatenkantoren of adviesbureaus. Anderen volgen een loopbaan in de non-profitsector, met name bij overheidsinstanties, internationale organisaties of onderzoeksbureaus of denktanks.

Aansluitende masters

Op Qompas MasterKeuze vind je het complete overzicht van aansluitende masters