Eva

Gevarieerde stage in Vancouver

Eva Poorthuis, studente International Business Management, loopt haar derdejaars stage in Vancouver, Canada. Jive Communications is een jong, dynamisch bedrijf, waar ze zich helemaal thuis voelt. Met de vele verschillende verantwoordelijkheden die zij heeft, zorgt dit voor een leerzame stage met steeds weer nieuwe uitdagingen.

Jive Communications
Eva: “Ik loop stage bij Jive Communications in Vancouver, Canada. Ik heb voor dit bedrijf gekozen, omdat het een snel groeiend en innovatief bedrijf is met diverse klanten uit verschillende sectoren. Het is een heel hecht team, iedereen is ontzettend vriendelijk. Ik ben blij dat ik hier tijdens mijn stage deel van mag uitmaken.”

Internationale stage-ervaring
“Van te voren wist ik natuurlijk niet wat ik kon verwachten van Canada, dus ik ben eigenlijk zonder verwachtingen naar Canada afgereisd. Dit is een goede stap geweest, want eigenlijk valt mij alles mee. Het weer is hier heerlijk en de stad is lekker groot en levendig. Er is hier altijd wat te doen, zowel in Vancouver zelf als bij Jive Communications.”

Een duizendpoot in social media
“Tijdens mijn stage richt ik me op verschillende taken. Ik houd me bezig met het ontwikkelen van content voor social media campagnes, media lists, het organiseren van evenementen en het bijhouden van social media. Op deze manier ben ik elke dag met nieuwe dingen bezig, wat zorgt voor nieuwe uitdagingen. Het belangrijkste dat ik tot nu toe heb geleerd, zijn alle basistermen van PR, de inhoud van PR, hoe je het beste PR-bureau kunt worden en allerlei insights van social media.”

Hbo in drie jaar
“Ik heb voor Tio gekozen, omdat ik hier de mogelijkheid kreeg om een driejarig traject te volgen. Daarnaast vind ik het prettig dat ze bij Tio geen toelatingseisen stelden met betrekking tot economie. Maar ook de kleinschaligheid van de school spreekt mij erg aan. Ik vind het prettig dat ik mijn kennis en theorie tijdens deze stage kan toepassen in de praktijk. Vooral Communicatie, Business Correpondence en Engels zijn vakken die ik het beste kan toepassen tijdens mijn stage. Als ik mijn opleiding bij Tio heb afgerond wil ik graag een wereldreis maken. Wellicht eindig ik dan wel in Canada om hier op zoek te gaan naar mijn droombaan.”

Eva

Overige testimonials bij International Business Management

Rodney

"Ik ben blij met de kennis die ik via Tio heb opgedaan over de internationale zakenwereld"

Robin

"Ik kan iedereen een internationale uitwisseling aanraden."

Larissa

"Praktijkervaring in combinatie met visie en doorzettingsvermogen is een succesformule."