Wo
Voltijd
36 maanden
Let op: NUMERUS FIXUS
Voor deze studie is decentrale selectie van toepassing

Studeer international business in Groningen om meer te weten te komen over internationale markten, intercultureel management en innovatieve bedrijfsstrategieën, die allemaal essentieel zijn in de moderne samenhangende wereld.

Is deze opleiding iets voor jou?

Vind je het leuk om meer te weten te komen over verschillende landen en culturen en hoe deze ons wereldwijde bedrijfslandschap beïnvloeden? Ben je op zoek naar een echt internationale, diverse en uitdagende studie waar je jezelf kunt ontwikkelen en de competenties kunt verwerven om te groeien in je carrière? Wil je werken bij een multinational, overheid of internationale organisatie? Maar vooral, ben je geïnteresseerd in de breed scala aan problemen die het zakendoen tussen landen onderscheiden? Zo ja, dan is de BSc International Business misschien wel het juiste programma voor jou!

Je leert hoe multinationals winstgevendheid en milieuduurzaamheid in balans brengen in hun internationale activiteiten, hoe culturele percepties verschillen en hoe bedrijven deze verschillen aanpakken in hun internationale activiteiten.

Meer weten? Lees meer over de opleiding, vraag een brochure aan of stel direct je vraag aan een student.