Hbo
Voltijd Deeltijd Duaal
48 maanden
Let op: NUMERUS FIXUS
Voor deze studie is decentrale selectie van toepassing

Als verpleegkundige ben je elke dag met zieke of kwetsbare mensen bezig. Het ene moment geef je een injectie of verzorg je een wond. Even later luister je naar het verhaal van een emotionele patiënt.

Net als je alles onder controle lijkt te hebben, zorgt een medische complicatie dat je hartslag weer omhoog schiet. En dan hebben we het nog niet gehad over het coördineren van alle zorg, de samenwerking met artsen en gesprekken met familieleden. Aan jou de uitdaging om iedereen op een efficiënte en betaalbare manier de zorg te geven die ze nodig hebben. Dat vraagt wat van je. Daarom brengen we je bij de CHE niet alleen medische kennis en verpleegtechnische vaardigheden bij. We staan ook uitgebreid stil bij wie jij bent. Als professional, mens én christen. Zodat jij straks met hoofd, hart én handen goede zorg kunt verlenen. En je vak met lef uitoefent..

Quiz time!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe de studiekeuzetest van de Christelijke Hogeschool Ede en kom erachter! De studiekeuzetest bestaat uit ruim vijftig vragen. Die gaan over wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Na het invullen zie je meteen welke opleidingen goed bij jou passen en welke studies minder aan te raden zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding Verpleegkunde.

Meer info over Christelijke Hogeschool Ede en haar andere studies vind je op de website van Christelijke Hogeschool Ede.