Héla Azib

Ik ben zelf al vroeg begonnen met het oriënteren op verschillende opleidingen, omdat ik wist dat een studiekeuze maken heel lastig zou worden. Aangezien ik iemand ben met verschillende interesses, uiteenlopend van politiek tot scheikunde tot ook economie, had ik geen idee waarin mijn professionele toekomst zou schuilen. Maar vanaf het moment dat ik Global Sustainability Science (GSS) had ontdekt, was ik verkocht. Tijdens de meeloopdag had ik de kans de gepassioneerde en warme sfeer mee te maken en omringd te zijn door open-minded mensen met dezelfde idealen als ik.

Bij GSS streeft iedereen naar een betere toekomst en zijn we niet bang onze handen hiervoor vies te maken. De opleiding biedt vijf tracks ter specialisatie maar heeft nog veel overlap ertussen waardoor je leert over verschillende disciplines. Ik heb gekozen voor de politieke track om me te focussen op de sociale aspecten van duurzaamheid en het welzijn van de gemeenschap, en ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld!

GSS biedt veel flexibiliteit in het studieplan, keuzevakken en minors. Ik denk er nu ook aan om een semester in het buitenland te studeren! Als jij een verantwoordelijkheid voelt tegenover de planeet en je medemens, en als je problemen wilt oplossen en voorkomen, dan is deze opleiding perfect voor jou!

Héla Azib

Overige testimonials bij Global Sustainability Science

Droovi de Zilva

"De verschillende opvattingen over duurzaamheid zorgen voor een mix van dynamische ideeën"

Lotte Bakker

"Elk jaar heb je vakken waarbij je samenwerkt met studenten uit verschillende richtingen."