Droovi de Zilva

Wil je betrokken zijn bij de toekomst van onze planeet? Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van brede kennis over wereldwijde duurzame issues en wil je deel uitmaken van de oplossing? Dan is Global Sustainability Science de studie voor jou! Kom en word onderdeel van de toekomstige generatie van wereldleiders in duurzaamheid.

Het leren over alle problemen en hoe je deze kunt oplossen om zo bij te dragen aan verandering op lokale en globale schaal is spannend en interessant. Je krijgt een brede kennisbasis van de belangrijkste onderwerpen en verkrijgt daarnaast kennis binnen je specifieke track. Ook bieden de keuzevakken jou flexibiliteit om zelf nieuwe onderwerpen te ontdekken en zelfs je kennis toe te passen buiten het veld van duurzaamheid.

Je zult omringd worden met studenten die verschillende opvattingen hebben over duurzaamheid, wat zorgt voor een mix van dynamische ideeën zodat er interessante discussies plaatsvinden.

Global Sustainability Science, samen met de gedreven studenten en gepassioneerde leraren, geeft jou wat je nodig hebt om deel uit te maken van de duurzaamheidsbeweging. Het is een perfect begin voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid.

Droovi de Zilva

Overige testimonials bij Global Sustainability Science

Héla Azib

"Door de internationale omgeving kom je in contact met mensen van over de hele wereld."

Lotte Bakker

"Elk jaar heb je vakken waarbij je samenwerkt met studenten uit verschillende richtingen."