Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Ontdek je graag nieuwe bestemmingen en culturen en spreken vrije tijd, een gezonde levensstijl, reizen en gastvrijheid je aan? Ben je creatief, ondernemend en sociaal? Kies dan voor de Engelstalige opleiding Tourism Management en ontwikkel jezelf tot pionier binnen de toeristische- en hospitality sector en studeer midden in de toeristische praktijk in Zeeland.

Tijdens de opleiding Tourism Management ontwikkel je producten voor de toeristische markt, waarbij de toerist centraal staat. Je kent de gast als geen ander en weet daardoor goed in te spelen op zijn of haar wensen. Hierdoor kun je een strategische visie voor je organisatie ontwikkelen. Je hebt een talent voor organiseren, je bent creatief en je maakt gemakkelijk contact met andere mensen, ook wanneer dit in een andere taal is of wanneer zij een andere culturele achtergrond hebben. Daarnaast ben je iemand die verandering als een uitdaging ziet en denkt in kansen.

Wanneer je aan het werk gaat ben je de verbindende schakel tussen verschillende organisaties, het bedrijf, de gast en binnen je eigen organisatie om ervoor te zorgen dat de toerist een ultieme beleving ervaart.

Wil jij meer weten over de opleiding? Kijk dan hier voor meer informatie.

Quiz time!

Weten of HZ University of Applied SciencesHZ University of Applied Sciences iets voor jou is? Doe de quiz.