20 jan 2016

Experience Day Gezondheidswetenschappen
Maastricht University

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Als je van dichtbij wil kennis maken met een opleiding van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, dan kun je een Experience Day bezoeken. Je proeft onder begeleiding van staf en studenten de sfeer van de Universiteit Maastricht. Je volgt proefcolleges in je toekomstige studieomgeving en komt er achter hoe het is om met anderen samen te werken in een onderwijsgroep. Zo leer je meer over het PGO (Probleemgestuurd Onderwijs)-systeem. Je doet ook mee aan een practicum of een vaardigheidstraining. Daarnaast kun je natuurlijk vragen stellen aan docenten en studenten. Zij zullen hun best doen om je een waarheidsgetrouw beeld te geven van een studie in Maastricht.

Doelgroep
Je bent 6 VWO-er en bent dan ook van plan om je studie volgend academisch jaar te starten. Je weet al welke opleiding je wilt gaan volgen, maar bent nog niet helemaal zeker of die opleiding ook bij je past. Dan is dit je kans om te ervaren wat de door jouw gekozen studie inhoudt.

Aanmelden
Om je aan te melden voor een Experience Day moet je een registratieformulier invullen. Je kan je tot circa 1 week voorafgaand aan de betreffende Experience Day aanmelden. Vanwege het kleinschalige karakter is er maar een beperkt aantal aanmeldingen per dag mogelijk.

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van Maastricht University.

Adres(sen)
Naar de open dagen van Maastricht University

Deze open dag geldt voor de volgende opleidingen:

Gezondheidswetenschappen