15 apr 2021

Proefstuderen Associate degree Crossmediale Communicatie Diemen
Hogeschool Inholland

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Bij Crossmediale Communicatie ga je heel anders leren. Leren door te doen. Door je talenten te ontdekken volgens een route die je zelf bepaalt. Jij ontwikkelt je razendsnel tot een professional in communicatie en media door meteen al echte projecten van bedrijven aan te pakken. Een evenement organiseren, een campagne ontwikkelen? Alles is leerstof bij Crossmediale Communicatie. Trekt jou dit aan? Kom eens proefstuderen!

Kom je proefstuderen? Online natuurlijk, net als al onze lessen op dit moment.

Verschillende coaches en studenten begeleiden deze online sessie. We starten met een korte introductie over de opleiding. Vervolgens sluit je aan bij de Day opener waar we met de huidige eerstejaarsstudenten de dag opstarten. Daarna geeft coach Lindy Prins een online workshop: ‘Een introductie op Crossmedia’. Uiteraard geven we je de gelegenheid om vragen te stellen aan de coaches en studenten. Aan het einde van de ochtend weet jij precies hoe een dag in het leven van een Ad Crossmedia student eruit ziet.

Enthousiast? Geef je dan snel op voor deze online proefstudeer sessie en ervaar of de Ad opleiding Crosmediale Communicatie bij jou past.

Hoe werkt online proefstuderen?

Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere proefstudeerders.

Hopelijk bevestigt deze Proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Hogeschool Inholland.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Associate degree Crossmediale Communicatie
Naar de open dagen van Hogeschool Inholland
Bekijk de opleidingen van Hogeschool Inholland