Hbo
Duaal
48 maanden

Een mooie combinatie van studeren en werkend leren: eerst twee jaar studeren en vanaf jaar drie aan de slag in het veiligheidsdomein.

Bouw mee aan veiligheid!

Ontdek een boeiende reis waarin je met veiligheidsvraagstukken zoals crisisbeheersing, brandveiligheid of grootstedelijk ontwikkeling aan de slag gaat en je werkt aan een veilige samenleving. In deze unieke opleiding combineer je studeren met werkend leren. In eerste twee jaar studeer je in voltijd. Vanaf jaar 3 leer je werkend op een leerarbeidsplaats binnen je vakgebied, waarin jij je verder ontwikkelt als volwaardig integraal veiligheidskundige. Mét salaris. En dit allemaal in Den Haag, dé internationale stad van vrede en veiligheid. Laat jouw betrokkenheid bij veiligheid tot leven komen en maak het verschil!

Wat kun je verwachten:

  • Je leert veiligheidskwesties vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.
  • Je bent nieuwsgierig, kijkt altijd vooruit en kunt risico’s daardoor goed inschatten.
  • De Haagse Hogeschool leidt je samen met werkgever op tot een integraal veiligheidskundige die de praktijk kent.
  • Je sluit je opleiding af met 60 weken relevante en waardevolle werkervaring op zak.

Wist je dat...?

  • … in 2022 ruim 99% van de afgestudeerden van een duale opleiding een succesvolle intrede op de arbeidsmarkt ervaren?
  • … in 2022 ruim 87% van de afgestudeerden van een duale opleiding binnen 1,5 jaar een vaste aanstelling heeft? (Afgestudeerde voltijd student 63%)
  • … dat je als afgestudeerde van een duale opleiding een gemiddeld startsalaris van €3.543,- kunt verdienen? (+13% afgestudeerde voltijd student €3.072,-)*

* Bron: HBO-monitor, vereniging Hogescholen 2022

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer weten over de toelatingseisen, het studieprogramma en de beroepsmogelijkheden? Ontdek wat de opleiding Integrale Veiligheidskunde jou nog meer biedt of een bezoek een open dag.