Hbo
Voltijd
48 maanden

Heb jij gevoel voor stijl, oog voor detail en een neus voor zakendoen? Een creatieve geest met een passie voor business en oog voor esthetiek? Dan past de hbo-opleiding Business Management met specialisatie Interieur & Design perfect bij jou. Ontdek de zakelijke aspecten van de interieur- en designwereld en leer de creatieve kant van business kennen. Deze Tio-opleiding biedt een unieke combinatie van bedrijfskundige kennis en diepgaand inzicht in de stijlvolle wereld van interieur en design. Ga bijvoorbeeld aan de slag als (style)consultant, inkoper, productmanager of designstrateeg. Of start je eigen onderneming!

Je groeit uit tot een ondernemende professional die de zakelijke kant van interieur en design begrijpt en creatief en vernieuwend kan denken en werken. Het draait in deze industrie om het ontwerpen van mooie en functionele ruimtes. Je zorgt voor esthetisch verantwoorde interieurs die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Naast inspirerende en praktijkgerichte lessen, doe je ook mee aan een uitgebreid praktijkprogramma met bedrijfsbezoeken en gastcolleges van topmensen uit de designwereld.

Waarom deze studie?

  • Tio Business School is al 13 jaar de beste hogeschool van Nederland. Kiezen voor Tio is kiezen voor succes.
  • Dankzij de samenwerking met experts, bedrijven en organisaties uit de sectoren waarin je later zult werken, blijft het studieprogramma altijd actueel en relevant.
  • Je dompelt jezelf onder in de wereld van interieur & design, waar je alles leert over de nieuwste trends en ontwikkelingen én de thema’s die de toekomst bepalen.
  • De ondernemende topdocenten zorgen ervoor dat alles wat je tijdens je studie leert actueel is, relevant blijft en gelinkt wordt aan de businesswereld.
  • Je bouwt aan een sterk (internationaal) netwerk en bereid je voor op de dynamische businesswereld.

Benieuwd of Tio bij jou past? Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!