Lucas Knijnenburg

Ik wilde graag iets doen met hotellerie maar ik wilde tegelijkertijd wel een opleiding die ook voldoende op management gericht was. Bij de andere Hogere Hotelscholen kreeg ik het gevoel dat je heel veel operationele details over bijvoorbeeld koken leerde en te weinig over management, leidinggeven en mensen. De korte opleidingsduur vind ik ook prettig. Op EuroCollege heb je direct het gevoel dat je bezig bent met je afstuderen.

Wat deed je hiervoor? Op welke school zat je?

Ik heb een MBO internationale business gedaan in Zoetermeer.

Welke verschillen zie je tussen beide scholen?

Op EuroCollege is veel meer structuur en alles wordt goed gecoördineerd. Je merkt dat de sfeer onder de studenten ook anders is. De studenten zijn gericht op hun werk voor EuroCollege en ze zijn ook gemotiveerd.

Heb je veel geleerd?

Op school heerst een zakelijke en professionele sfeer. Ik ben blij dat ik op EuroCollege die manier van werken heb geleerd want ik denk dat je alleen al met die houding ver komt. Verder heb ik erg veel geleerd van de combinatie van de theorie en de praktijkvoorbeelden die de docenten geven; dat maakt het onderwijs voor mij erg echt.

Waar ben je trots op?

Als ik terugkijk ben ik trots op mijn persoonlijke ontwikkeling, van studentje naar iemand die een verantwoordelijke baan goed aankan.Op mijn vorige school was iedereen blij als je het minimum haalde. Op EuroCollege krijg ik ontzettend veel voldoening van het feit dat ik ergens erg hard voor gewerkt heb en het beste uit mezelf heb gehaald. Ik geniet ook meer van mijn vrije tijd omdat ik me voldaan voel.

Heb je al no pain, no gain ervaren?

Ja , zoals ik al aangaf heb ik nu vaak een gevoel van voldoening omdat ik weet dat ik het maximale gedaan heb. Dat ontstaat alleen wanneer je je hevig inspant.

Lucas Knijnenburg

Overige testimonials bij International Hotel & Hospitality Management

Valérie van der Ven

"Bewonder je sterkte punten, accepteer je minder sterke punten"

Jeroen Oonk

"Ik heb voor EuroCollege gekozen omdat ze bij EuroCollege een versneld diploma aanbieden."

Nicole Breunissen

"Bij EuroCollege merk ik dat het niet alleen een school is maar ook een bedrijf"

Pien van Trijp

" Doordat EuroCollege kleinschalig is, heb je als student ook meer interactie"