Over deze onderwijsinstelling

The best way of learning about anything is by doing." Richard Branson

EuroCollege is bij uitstek de school voor ambitieuze mensen die uitgedaagd en geïnspireerd willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en zichzelf een succesvolle toekomst gunnen. Jongeren die willen leren van de besten. Onze docenten komen daarom uit het bedrijfsleven.

Op EuroCollege geloven wij dat studenten het meest leren van het opdoen van ervaringen. Daarom staat ‘Learning by Doing’ bij onze opleidingen centraal. Wij bieden echte projecten aan met echte deadlines en echte verantwoordelijkheden.

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en vanaf 2020 ook in Eindhoven en Groningen biedt EuroCollege studenten de kans om versneld een hbo- of mbo-opleiding te volgen op het gebied van ondernemen, business, toerisme, hotels en evenementen. Het particulier onderwijs van de school geeft studenten de kans om zich binnen drie jaar te ontplooien tot echte business professionals.

Na het behalen van je EuroCollege diploma beschik jij niet alleen over de juiste kennis en ervaring, maar ook over de juiste mindset en wilskracht om van start te gaan aan een mooie en succesvolle carrière.

Betaalbaar voor iedereen
Met de studiefinanciering van DUO is een hbo/bacheloropleiding bij EuroCollege financieel voor iedereen haalbaar. Met een studie van EuroCollege investeer je in je toekomst. Op onze open dagen vertellen onze studenten je graag alles over EuroCollege, de opleidingen en de mogelijkheden voor jou.