Voltijd
24 maanden

In 2 jaar je HBO halen? Houd je meer van de praktijk dan de theorie? Wil je als persoon groeien? Dan is dit jouw opleiding*. Een praktijkgerichte studie waarin uitdagende real life praktijk gecombineerd wordt met inspirerende theorie. En stel dat je gaandeweg ontdekt dat studeren eigenlijk best leuk is, dan kun je aansluitend de laatste fase van een hbo-bachelor doen.

Mentaliteit

Motivatie, wilskracht en focus vormen de weg naar succes. Daarom pakken wij het anders aan. We werken aan je mentaliteit, met coaching, veel praktijk, duidelijke regels en structuur. Je zit 4 dagen op school. Wij kennen jou persoonlijk en helpen je snel vooruit.

Learning by doing

Je leert vanuit de praktijk. In het eerste jaar duik je na 7 weken al in de echte praktijk met een werkoriëntatie. Deze duurt 6 weken. “Learning by Doing” noemen we dat. Gedurende de lesweken werk je met gemotiveerde studenten om je heen. Je werkt aan échte projecten. Tijdens de zomer loop je je zomerstage. Dat kan van bijv. Bali, Curaçao, Amsterdam tot in Dubai.

Het tweede jaar bestaat uit lessen, tentamens, praktische opdrachten en een small business project. Aan het eind is er een uitdagende stage, om deze studie mee af te sluiten. Alles wat je hebt geleerd breng je in de praktijk met een real life project. Je werkt hard en groeit snel. Je krijgt de kans om jezelf te bewijzen. Je leert je grenzen verleggen.

Uitgebreid curriculum

Naast algemene vakken zoals management, financieel management, marketing, en communicatie, leer je in de praktijk hoe het bedrijfsleven werkt. Je leert hoe ondernemers denken en doen, hoe je een plan opstelt om een onderneming te starten, wat leidinggeven inhoudt, hoe je je netwerk opbouwt, welke veranderingen van deze tijd van invloed zijn op een bedrijf.

Ontdek EuroCollege tijdens onze Open Dag!

Nieuwsgierig geworden? Kom alles te weten over EuroCollege en de opleiding Small Business & Ondernemerschap tijdens onze open dag. Ontmoet toekomstige studenten, verken onze school en stel al je vragen aan onze docenten. Meld je nu aan voor de open dag!

* Momenteel loopt het accreditatietraject voor deze opleiding