Hbo
Voltijd
48 maanden

Als echte cijferaar wil je Accountancy gaan studeren. Bij De Haagse Hogeschool kun je Accountancy dóén! Een opleiding met veel praktijkopdrachten, waarbij je tijdens je studie al het echte werk doet zoals in een accountantsorganisatie.

Studeren door te doen is niet alleen leuker, het is ook veel effectiever. Je snapt hoe het werkt en dreunt geen regeltjes uit een boek op. Zo word je een kanjer in je vak, een professional met goede sociale vaardigheden en kennis van de nieuwste ICT-ontwikkelingen. Jij bent de toekomst van Accountancy.

Zoek jij een opleiding waarbij je veel leert over cijfers, financiën en bedrijfsvoering? Dan is Accountancy iets voor jou! De propedeuse volg je samen met de opleiding Finance & Control. Dus mocht je na het eerste jaar toch nog twijfelen, dan kun je probleemloos switchen naar deze opleiding.

Wat ga je doen?

  • Je leert de theorie en de praktijk van het accountantsvak, zoals boekhouden, belastingrecht, bedrijfseconomie, auditing en IT.
  • Je werkt aan projecten met echte opdrachtgevers en je loopt stage bij een accountantskantoor of een andere organisatie.
  • Je kiest een minor om je te specialiseren en je sluit je opleiding af met een afstudeeropdracht.

Ben je enthousiast geworden over de opleiding Accountancy? Wil je meer weten over de toelatingseisen, het studieprogramma en de beroepsmogelijkheden? Bezoek dan de website of meld je aan voor een open dag.

Wie weet word jij de volgende accountant die het verschil maakt!