Hbo
Voltijd
32 maanden

Ontwikkel je tot een ondernemende leider

Leer denken en doen als een echte ondernemer en ontwikkel de mentaliteit van een winnaar bij EuroCollege. Een unieke versnelde 3-jarige bachelor gericht op ondernemen, leiderschap, persoonlijkheidsontwikkeling, mentaliteit en succes.

Leer denken en doen als een ondernemer

Tijdens de bachelor International Business & Entrepreneurship leer je denken als ondernemer. Een ondernemer denkt anders dan een medewerker. Je leert wat verantwoordelijkheid nemen betekent. Je leert doelen stellen, volhouden en positief blijven. Je ontwikkelt je vaardigheden om te ondernemen. Zo weet je hoe de markt werkt, welke eisen je mag stellen aan een succesvol bedrijf en hoe je deals uitonderhandeld.

Uitdagende vakken voor toekomstige ondernemers

Tijdens deze hbo-bachelor volg je vakken zoals innovatie, global context, customer relations, networking, essentials of succes, familiebedrijven concepting & creating ideas. Naast algemene economische en bedrijfskundige theorie biedt de opleiding veel real life praktijkopdrachten en (internationale) stages. Je werkt samen met gemotiveerde medestudenten en krijgt de kans om te reizen en te leren over andere culturen en de wereld.

Veel real life praktijk

Tijdens je studie aan EuroCollege profiteer je niet alleen van de voortdurende lessen van echte ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Je gaat ook een bijzondere samenwerking aan met het bedrijfsleven via het Senior Project. Hierin ga je de uitdaging aan met echte opdrachtgevers en leer je presteren onder druk met echte opdrachten en strakke deadlines. Heb je een eigen start-up idee? Dat is fantastisch! Je kunt dit idee inbrengen en tijdens je studie aan je eigen onderneming werken. Je kunt er zelfs mee afstuderen. Maak je geen zorgen, een ervaren businesscoach begeleidt je gedurende dit hele traject.

Begeleid

Je staat niet alleen. Door de kleinschaligheid zijn we instaat je stevig te coachen binnen ons concept. We werken aan je (zelf)discipline en mindset binnen duidelijke regels en structuur.

Wat maakt EuroCollege uniek:

  1. Versneld & begeleid
  2. Real life opdrachten
  3. Focus op persoonlijk groei en mindset
  4. Docenten uit de praktijk
  5. Sinds 1949


Aantrekkelijk voor bedrijfsleven

Een EuroCollege-student heeft een voorsprong in het bedrijfsleven door zijn stevige mindset en aanpakkers mentaliteit.

Nieuwsgierig geworden? Volg de open dag!

Heb jij het in je om te studeren bij EuroCollege? Ontdek het tijdens een open dag! Ontmoet andere (toekomstige) studenten, leer van alles over de opleiding International Business & Entrepreneurship, ontdek de school en vraag docenten het hemd van het lijf. Meld je hier aan voor de open dag!