Delon Tatem

1. Wie ben jij (korte introductie over jezelf, leeftijd, waar kom je vandaan, welke opleiding doe je, studiejaar etc.)

Mijn naam is Delon, ik ben 23 jaar oud. Ik ben geboren en getogen op Curaçao en ik woon inmiddels al 11 jaar in Nederland. Op dit moment ben ik bezig met de laatste fase van de opleiding International Business & Entrepreneurship, namelijk de afstudeerscriptie.

2. Waarom heb je gekozen voor EuroCollege?

Aan het einde van mijn havo had ik samen met wat vrienden het plan om een waterpark op te zetten. Destijds besloten we dat ieder één aspect van het runnen van het waterpark zou gaan doen. Daaruit kwam voor mij het idee van ondernemerschap naar voren, want de visie was mijn idee. Ik zocht een school waar ik de juiste basis van ondernemerschap kon krijgen. Ook zocht ik naar een school waarbinnen ik een goed netwerk kon ontwikkelen en de mogelijkheid om een bedrijf op te starten naast mijn studie vond ik erg belangrijk. Na een tijdje zoeken kwam ik EuroCollege tegen. Wat mij het meest aansprak was het versnelde aspect en dat er tijdens de studie een pak gedragen werd. Een ondernemer heeft discipline en structuur nodig om te slagen. Deze waarden deel ik met de school en daarom is mijn keuze op EuroCollege gevallen.

3. Wat wil je na je studie gaan doen en wat zijn jouw carrièredoelen?

In de jaren dat ik aan het studeren ben heb ik veel meegemaakt en verschillende ideeën gehad omtrent mijn carrière. Een combinatie van de stages, de ervaringen op school en persoonlijke situaties hebben ertoe geleid dat ik een nieuwe visie heb gekregen en mijn ontwikkeling bij het EuroCollege werd de basis hiervoor. Na mijn studie ga ik een coachingsopleiding of -cursus doen, om als een gezins- of lifecoach aan de slag te gaan. Daarnaast ben ik een mediabedrijf aan het opzetten, waarbij ik mij wil richten op films en andere contentcreatie. De mogelijkheid op maatschappelijke projecten sluit ik hierbij niet uit.

4. Hoe draagt EuroCollege hieraan bij?

De basis die ik heb gekregen van het EuroCollege op het gebied van persoonlijk optimalisatie, discipline en het creatief overwinnen van obstakels geven mij de moed en het vertrouwen om dit te kunnen realiseren. Daarnaast dragen vakken als marketing, saels en zakelijke communicatie allemaal bij aan mijn productontwikkeling, promotie en interactie met andere stakeholders.

5. Wat was het meest leerzaam tijdens jouw studie?

Het meest leerzaam tijdens mijn studie is het vermogen om alles in de praktijk te kunnen brengen tijdens stages en om zelf te ondernemen. Door trial-and-error, jezelf in service van een ander te zetten ontdek je jouw talenten en passies.

6. Hoe is de sfeer op EuroCollege?

De sfeer op EuroCollege is leuk, als je jezelf openstelt en jezelf bent.

Delon Tatem

Overige testimonials bij International Business & Entrepreneurship®

Victor Kerkhof

"EuroCollege geeft mij de kans om mijn studie binnen uiterlijk 2,5 a 3 jaar af te maken"

Kilian van Ham

"Op EuroCollege zijn deadlines ook echt deadlines en dien je alles in te leveren. "

Daniel Bemelen

"Het leven gaat veel verder dan alleen maar vakkennis en dit is belangrijk om te leren."

Noël van Boxtel

"Eerst een fundament, daarna vleugels uitslaan."

 Zico Boonstra

"EuroCollege heeft mij geholpen met het bijschaven en verhelderen van mijn doelen."