Ad
Voltijd
24 maanden

We leven in een wereld waarin ontwikkelingen razendsnel gaan. Organisaties hebben met veel veranderingen te maken en dienen hier tijdig op te anticiperen. Binnen het vakgebied Finance & Control draag je je steentje bij aan het realiseren van veranderingen in organisaties. Als het buiten stormt, houdt de bedrijfseconoom het roer financieel recht. Daarmee schept hij of zij de voorwaarden voor stabiliteit, betrouwbaarheid en groei. Niet eerder was die rol zo bepalend als vandaag. Kan het bedrijfsleven op jou rekenen?

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding Associate degree Finance & Control.

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van inholland.

Je bent gefascineerd door cijfers, de wereld van geld en door de vraag hoe je financiële kwesties cijfermatig kunt onderbouwen. Je hebt zelf altijd je zaakjes op orde: je bent gedisciplineerd, nauwkeurig en je stelt hoge eisen aan jezelf. Zo durf je vragen te stellen en door te zetten als anderen opgeven. Rekenen met getallen is voor jou geen opgave; het is een spel dat je graag speelt. Het bedrijfsleven heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op jou: daar gebeurt het. Je werkt graag in teamverband en je kunt individueel ook uitstekend uit de voeten. Je overtuigt graag, communiceert gemakkelijk en je voelt je comfortabel in zowel een dienstbare als in een leidende positie.

De Associate degree Finance & Control combineert de praktijk met theorie. Al tijdens de opleiding kom je in contact met bedrijven uit het werkveld.

Test jezelf!

Wil jij weten of een financiële opleiding bij jou past? Test in 4 minuten of een financiële opleiding een goede vervolgstap voor jou is. Lijkt dit je leuk? Maak dan de test.

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!