Hbo
Voltijd
48 maanden

In het bedrijfsleven kun je alle kanten op. Misschien krijg je een idee voor een nieuw product en wil je dat in de markt zetten. Of je wilt medewerkers ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. Wat jouw wensen ook zijn, bij Business Studies heb je de perfecte start

Business Studies is de breedste bedrijfskundige opleiding van Nederland. Daardoor raak je bekend met alle kanten van het (internationale) bedrijfsleven. Hoe krijgen bedrijven klanten, hoe vernieuwen ze, welk werk doen mensen er, wat is de rol van geld? Die brede oriëntatie is fijn voor nu, want zo kun jij ontdekken welk werk het beste bij je past. En het is fijn voor later, want werkgevers staan te springen om professionals die ook kennis hebben van zaken buiten hun specialisatie. Zo’n professional word jij.

De komende jaren staan in het teken van leren, groeien en ondernemen. Je gaat samen met andere studenten aan de slag met echte opdrachten van bedrijven en je loopt stage bij een zelfgekozen organisatie. Al die ervaringen zijn goud waard op jouw cv. Ontdek wat je allemaal in huis hebt en verras jezelf als businessprofessional.

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van Inholland.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!