Hbo
Voltijd
48 maanden

Een ondernemende mentaliteit is waar het in deze tijd om draait. Doen waar je in gelooft en waar je goed in bent. Daarvoor kun je zelf gaan ondernemen, maar dat kun je ook doen in een bedrijf of organisatie. De eerste stap daartoe is ontdekken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Dan wil je in je opleiding niet beperkt worden doordat je vanaf dag één een specialisatie moet kiezen.

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van inholland.

Het zakenleven roept je, maar je weet nog niet goed in welke vorm. Toch weet je dat jij thuishoort in de wereld van business en finance. Met hbo Business Studies leer je vanuit verschillende kanten naar een probleem te kijken en kritisch te denken. Doe je meteen alle kennis en vaardigheden op die belangrijk zijn om succesvol te zijn in het bedrijfsleven. En je maakt een bewuste keuze voor je specialisatie op één van de vakgebieden. Geen andere studie leidt professionals op die zowel allrounder zijn als specialist binnen een domein dat echt bij ze past.

Inholland Business Studies is de enige opleiding in Nederland waarbij je leert over alle aspecten van een onderneming. Niet alleen financieel, commercieel of logistiek, maar ook op het gebied van personeel, organisatie en management. In de eerste fase van de opleiding leer je daardoor beter je kwaliteiten en ambities ontdekken. Zodat je daarna met overtuiging kunt kiezen voor je specialisatie. Leren, groeien en ondernemen; daar gaat het om bij Business Studies.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!