Hbo
Voltijd Deeltijd
48 maanden

PABO Studeren

Heb je altijd al voor de klas willen staan of je maatschappelijk willen inzetten? Nu kun je deze droom waarmaken. Kinderen helpen hun talenten te ontwikkelen. Kinderen leren lezen en schrijven en zorgen dat ze stevig in de wereld staan. De opleiding tot Leraar Basisonderwijs (Pabo) brengt de echte leerkracht in je naar boven.

Jouw passie voor kinderen breng je meteen in de praktijk. Je staat direct voor de klas en leert de fijne kneepjes van het vak. Je inspireert en motiveert en samen met ouders, verzorgers en collega’s bied je kinderen een veilige plek waar ze hun talenten leren ontdekken. Kom jij kennismaken met onze Pabo?

De Pabo heeft samen met de opleiding Pedagogiek een eigen verdieping in het gebouw van De Haagse Hogeschool. Hier vind je onze Werkplaats Jeugd, een uniek expertisecentrum waar je lesmaterialen en boeken vindt over alles wat met het werken als leerkracht te maken heeft. Je volgt hier praktijkgerichte activiteiten, zoals workshops en ontmoet je medestudenten en docenten. Ook kun je lesmaterialen lenen om mee te nemen naar je stageplek. De theorielessen volg je in onze eigen vaklokalen. De onderwijsomgeving is kleinschalig, de sfeer is prettig en de docenten zijn betrokken en toegankelijk.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding tot leraar basisonderwijs (PABO).

Meer info over de Haagse Hogeschool en haar andere studies vind je op de website van de Haagse Hogeschool.