Afstudeerrichtingen/masters

Met je BSc op zak sta je voor de keuze of je voor de mastertitel gaat. Bedenk dat een bachelortitel van een hogeschool bedoeld is om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven. Bij een universiteit is het een stap op weg naar een academische graad. We raden je dus aan om door te studeren.

De tweejarige Engelstalige masteropleiding van Applied Earth Sciences is een intensieve opleiding, waarin je diepgaande kennis opdoet en vaardigheden ontwikkelt die van belang zijn voor het werk als internationaal ingenieur. Tijdens je master kies je een richting waar je je verder in wilt specialiseren. Naast het volgen van colleges, werk je bij veel vakken aan complexe vraagstukken. Je doet ruime ervaring op in het gebruik van diverse apparatuur en computerprogramma’s en het presenteren en converseren in het Engels. Aan het eind van de opleiding ben je ‘Master of Science’ (MSc).

Je kunt na je BSc Applied Earth Sciences natuurlijk ook kiezen voor een andere masteropleiding bij de TU Delft, een andere universiteit, of bijvoorbeeld in het buitenland.

Aansluitende masters

Op Qompas MasterKeuze vind je het complete overzicht van aansluitende masters