Creative Business

Breda University of Applied Sciences

Heb je je ooit afgevraagd hoe toffe media concepten werken? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste media trends? En ben je ook benieuwd hoe je deze producten zelf maakt? Kies dan voor de opleiding Creative Business, waarbij alles draait om creativiteit, technologie en commercieel denken!

Leer alles over het internationale media landschap

  • Docenten met ervaring in de branche leren je alles over creatieve concepten, consumentbeleving, trends en ontwikkelingen, scripts, formats en management.
  • Je verdiept je in radio, tv, magazines, VR/AR en online media platforms en werkt aan opdrachten voor bedrijven in het Production House. Je maakt ook concepten en producties voor de media HUB van BUas.
  • In jaar 2 ga je naar Bournemouth University in Engeland of Northern Arizona University in Amerika om daar in een professionele tv studio te werken.
  • Vanaf jaar 3 bepaal je je eigen studieroute door te kiezen voor een stage, uitwisseling, minor of project met focus op marketing, productie of content. Je rondt je studie af met een afstudeerproject in jaar 4.

Bekijk meer over deze opleiding of kom kennismaken op onze open dag!

Meer informatie over Breda University of Applied Sciences
Bekijk alle opleidingen van Breda University of Applied Sciences
In 2019 beoordeelden studenten de opleiding Creative Business als volgt.
Bron: studiekeuze123.nl
Plaats Algemeen oordeel opleiding Q-totaalscore
BREDA 8,3
Hbo
Niveau
2
Open dagen
Voltijd
Vorm
36-48
Duur in maanden

Eerstvolgende open dagen

Bekijk alle open dagen (2)

Valt onder de studie

Creative Business

Gerelateerde studies