Hbo
Voltijd
48 maanden

Jij wilt van geloof je werk maken. Jong en oud helpen met de grote vragen in hun leven. Gods liefde zichtbaar, tastbaar en voelbaar maken. En mensen coachen in die uitdagende zoektocht: hoe geef je geloof handen en voeten in de 21e eeuw?

Dan ben je op je plek bij de CHE. De opleiding Theologie biedt je namelijk het beste van twee werelden. Stevige theologische bagage én praktische vaardigheden. Die heb je straks nodig, als je een gesprek voert met iemand die op sterven ligt. Of met jongeren optrekt die tegen al jouw heilige huisjes schoppen. Of wanneer je iemand spreekt die niets meer van de kerk moet weten. Werken als hbo-theoloog is elke dag een uitdaging. Het is pionieren zonder pasklare antwoorden. Durf jij die boeiende uitdaging aan?

Quiz time!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe de studiekeuzetest van de Christelijke Hogeschool Ede en kom erachter! De studiekeuzetest bestaat uit ruim vijftig vragen. Die gaan over wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Na het invullen zie je meteen welke opleidingen goed bij jou passen en welke studies minder aan te raden zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding Theologie.

Meer info over Christelijke Hogeschool Ede en haar andere studies vind je op de website van Christelijke Hogeschool Ede.