Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Een online aankoop, je mobiele contract of een sportabonnement: je komt recht overal tegen. Schakel tussen het recht en de praktijk en maak het verschil door mensen en bedrijven van gericht, juridisch advies te voorzien.

Als hbo-jurist weet jij regels en wetten moeiteloos te vertalen naar de praktijk, of het nu gaat om een kleine aankoop of om een groot internationaal contract. Mensen komen naar jou toe vanwege je kennis en verstand van zaken. Geen casus is te ingewikkeld voor kou. En dankzij je hand-on-mentaliteit weet je iedere cliënt te helpen van passend advies te voorzien.

Waardevol diploma

Met de nieuwe opleiding Hbo Rechten ben je verzekerd van een waardevol diploma: Tio staat namelijk bekend om haar excellente onderwijs kwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen behalen in diverse rankings, zoals de keuzegids. De opleiding Hbo Rechten is door de NVAO geaccrediteerd en leidt je in drie of vier jaar op voor de internationaal erkende titel Bachelor of Laws (LLB). De opleiding is gebaseerd op het landelijk opleidingsprofiel Hbo Rechten.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis studiekeuzetest van Tio en kom erachter welke opleiding goed bij jou past!