Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Financiële analyses maken, handelen in aandelen, advies uitbrengen en zorgen dat je als bedrijf in control bent. Na de hbo-opleiding Bedrijfseconomie kent de financiële wereld voor jou geen geheimen meer.

Als finance professional ben je de spil in elke organisatie en vertaal je cijfers naar advies op managementniveau. Het is jouw taak om zakelijk succes inzichtelijk te maken en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat doe je door informatie goed te interpreteren en daar de juiste conclusies uit te trekken.

Waardevol diploma

Met de nieuwe opleiding Bedrijfseconomie ben je verzekerd van een waardevol diploma: Tio staat namelijk bekendom haar excellente onderwijskwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen behalen in diverse rankings, zoals de keuzegids.

Je kunt de hbo-opleiding Bedrijfseconomie vanaf september 2020 volgen bij Hogeschool Tio (onder voorbehoud van accreditatie door de NVAO).

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis studiekeuzetest van Tio en kom erachter welke opleiding goed bij jou past!