Wil jij het maximale uit jezelf halen? Ondernemend, versneld & kleinschalig, met veel praktijk? Wil jij doelen leren stellen en ontdekken dat discipline en passie de sleutels vormen tot jouw succes? Laat jij je graag uitdagen? Kies dan één van onze mbo- of hbo-opleidingen in hotel- en evenementen management, toerisme, Asia, business & entrepreneurship of finance management. In Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Sinds 1949.

HBO en MBO, kleinschalig, voor jongeren met een eigen wil EuroCollege is bij uitstek een kleinschalige HBO en MBO school voor mensen met ambitie die uitgedaagd, geïnspireerd en daarbij gecoacht willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en die gezien willen worden! Jongeren die willen samenwerken en leren van de besten. Onze docenten zijn dan ook succesvolle managers uit het bedrijfsleven. Jongeren die studeren niet altijd leuk vinden, maar begrijpen dat een succesvolle carriere alleen mogelijk is met een stevige voorbereiding en opleiding.

Learning by doing

Ervaar de praktijk! Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen. Uiteraard ondersteund door beproefde theorie. Daarom nemen wij als school real life opdrachten en projecten aan uit het bedrijfsleven. Zo ervaar je wat het is om te werken voor echte opdrachtgevers, met echte deadlines, echte stress en met echt geld. Uiteraard coachen wij jou samen met je medestudenten om je project op tijd af te krijgen. Het bedrijfsleven is lovend over de mentaliteit van onze studenten. No pain, No Gain!!

HBO en MBO, kleinschalig, voor jongeren met een eigen wil

EuroCollege is bij uitstek een kleinschalige HBO en MBO school voor mensen met ambitie die uitgedaagd, geïnspireerd en daarbij gecoacht willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en die gezien willen worden! Jongeren die willen samenwerken en leren van de besten. Onze docenten zijn dan ook succesvolle managers uit het bedrijfsleven. Jongeren die studeren niet altijd leuk vinden, maar begrijpen dat een succesvolle carriere alleen mogelijk is met een stevige voorbereiding en opleiding.

Learning by doing

Ervaar de praktijk! Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen. Uiteraard ondersteund door beproefde theorie. Daarom nemen wij als school real life opdrachten en projecten aan uit het bedrijfsleven. Zo ervaar je wat het is om te werken voor echte opdrachtgevers, met echte deadlines, echte stress en met echt geld. Uiteraard coachen wij jou samen met je medestudenten om je project op tijd af te krijgen. Het bedrijfsleven is lovend over de mentaliteit van onze studenten. No pain, No Gain!