Impact voor een betere samenleving. Dat is waar wij voor staan. Wil jij hieraan je steentje bijdragen? Kies dan voor een studie bij TU Delft. Je kunt kiezen uit 16 bacheloropleidingen en meer dan 60 masteropleidingen. Kijk hier voor meer informatie over onze opleidingen.

TU Delft is niet alleen de grootste technische universiteit van Nederland, maar staat ook nog eens heel goed aangeschreven. Zowel nationaal als internationaal. TU Delft biedt onderwijs van hoge kwaliteit en zorgt voor een inspirerende, betrokken en aantrekkelijke studieomgeving. Hierin kunnen studenten zichzelf ontwikkelen tot kritische, resultaatgerichte en maatschappelijk verantwoorde ingenieurs.

We stimuleren studenten om zich niet alleen academisch maar ook persoonlijk te ontwikkelen door deel te nemen aan sociale, sportieve en culturele activiteiten. Deze worden o.a. aangeboden door de universiteit, studie- en studentenverenigingen en de stad Delft. Bekijk de Campus Life pagina eens om te zien wat er allemaal georganiseerd wordt op onze grote campus.

Wil je meer weten? Kom dan naar Delft en laat je informeren en inspireren. Door het jaar heen kan je verschillende voorlichtingsactiviteiten bezoeken waarin we studiezoekers stimuleren om een goede keuze te maken. Naast open dagen kan je bijvoorbeeld meedoen aan meeloopdagen, online proefstuderen en diverse campustours, maar ook al je vragen stellen aan onze studenten. Hou onze website dus goed in de gaten.