Wil jij gaan werken in de fashion- of lifestylebranche?

Studeer 3,5 jaar aan TMO Fashion Business School en behaal de internationale titel BBA in Fashion.

TMO is een kleinschalige particuliere hbo die je opleidt in fashion (mode), lifestyle en business. Je behaalt het internationaal erkende diploma BBA in Fashion. Na 3,5 jaar studeren heb je de kennis en het netwerk om snel carrière te maken.

In 3,5 jaar word je klaargestoomd voor een carrière in de fashion- en lifestylebranche Onze studenten hebben hoge ambities en het onderwijs sluit daarop aan. Je leert alles over o.a. management, marketing, mode, retail en persoonlijke ontwikkeling. De docenten werken zelf in de fashionbranche en delen hun ervaring met je. Samen bouw je aan de kennis en contacten die nodig zijn voor een topcarrière in de internationale fashion- en lifestylebranche.

Hoge baanzekerheid

Je wordt breed opgeleid in business, fashion en lifestyle waardoor je ook buiten de modebranche terecht kunt met je diploma ‘Bachelor of Business Administration in Fashion’. Veel studenten krijgen al een baan aangeboden voordat ze hun diploma hebben. Oud-studenten van TMO werken in commerciële functies in fashion, maar ook bij lifestyle-merken als Douwe Egberts, PepsiCo, Bol.com en Disneyland.

TMO 7 jaar TOP-opleiding

In de Keuzegids Hbo 2022 wordt TMO Fashion Business School voor de 7e keer op rij gewaardeerd met een hoge score. Dit jaar zelfs de hoogste instellingsscore; met een resultaat van maar liefst 94 van de maximaal te behalen 100 punten behoort TMO tot de top van de Nederlandse hogescholen. De Keuzegids heeft TMO dan ook beloond met het predicaat ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’ en voor de 7e keer uitgeroepen tot TOP-opleiding.