Wo
Voltijd
36 maanden

Ben jij nieuwsgierig naar de beste behandeling voor patiënten met complexe gezondheidsproblemen in hun activiteiten en bewegend functioneren? Zou jij graag mensen willen helpen revalideren na operaties, sportletsels, chronische pijn of andere medische aandoeningen? Dan is de Universitaire Bachelor Fysiotherapie & Revalidatiewetenschappen iets voor jou!

Daag jezelf uit om met een kritische blik naar de huidige gezondheidszorg te kijken met deze unieke WO Bachelor Fysiotherapie & Revalidatiewetenschappen, wordt leading in de fysiotherapie met super carrièrekansen en leer na te denken over eventuele toekomstige veranderingen in de zorg. SOMT biedt je kleinschalig onderwijs met topdocenten en veel persoonlijke aandacht voor jou als student.

Jouw toekomst

Als academisch opgeleide fysiotherapeut ga je zelfstandig behandelen. Je wordt volwaardig deelnemer aan multidisciplinaire teams in de eerste- en tweedelijnszorg, waaraan ook huisartsen en specialisten deelnemen. Zij vragen om een academisch geschoolde gesprekspartner om samen de beste zorg te kunnen bieden. En die word jij! Omdat ook jij academisch opgeleid bent, hun taal spreekt en denkt in dezelfde systemen. Samen kennen jullie de weg, op zoek naar optimale zorg voor jullie patiënten.

Heb je een goed stel hersens, ben je geïnteresseerd in het menselijk lichaam en is bewegen jouw passie? Kies dan voor de Bachelor Fysiotherapie & Revalidatiewetenschappen van SOMT University of Physiotherapy. Twijfel je nog? Meld je aan voor een open dag en ontdek of deze opleiding bij je past!