Wo
Voltijd
36 maanden

Wil je een universitaire opleiding fysiotherapie en revalidatiewetenschappen volgen?

Bij SOMT University of Physiotherapy leren fysiotherapeuten gezondheidsproblemen te analyseren met het oog op biomedische, psychologische én sociale factoren. Die kunnen immers allemaal een rol spelen bij gezondheid en ziekte. Hierbij houden studenten ook rekening met de constant-veranderende wetenschappelijke, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. De zorg staat namelijk niet stil, en hoort dat ook niet te staan.

Met innovatief, competentie- en praktijkgericht onderwijs ontwikkelen de fysiotherapeuten van SOMT een hoog niveau van rationeel, evidence-based klinisch redeneren en beslissen. Een ijzersterk begin voor de rest van je carrière, of dat nu de praktijk of het onderzoek is.

Ben jij een VWO’er met biologie en wiskunde A en/of B in je profiel? Dan bieden wij een uitdagend opleidingsprogramma met topdocenten en veel persoonlijke aandacht voor jou als student. Een unieke mix tussen wetenschappelijk- en praktijkonderwijs. Na deze voltijd WO opleiding fysiotherapie kun je zowel een carrière in de fysiotherapie als in de wetenschap starten.