Hbo
Voltijd
36 maanden

Welkom in de veelzijdige wereld van Communicatie. Merken in de markt zetten, PR, social media … alles om jouw ideale publiek te bereiken! Met de hbo-opleiding Communicatie op zak weet jij hoe je het gedrag van jouw doelgroep succesvol kan beïnvloeden. Ga bijvoorbeeld aan de slag als communicatiespecialist, PR-adviseur, contentmanager of tekstschrijver. Of start je eigen onderneming!

Waarom deze studie?

  • Praktijkgericht onderwijs. Zo’n 55% van de opleiding Communicatie staat in het teken van de praktijk: projecten en praktijkvakken. Bovendien krijg je les van docenten uit de praktijk, loop je twee stages en kun je kiezen voor een praktijkgerichte minor.
  • Kleine klassen (gemiddeld 10 studenten per les)
  • Veel begeleiding. Gemiddeld heb je zo’n 23 tot 25 contacturen per week, met uitzondering van het laatste jaar, waarin je afstudeert. Dankzij de kleine klassen en je eigen studiecoach krijg je veel persoonlijke aandacht.

Wist je dat?

  • Tio samenwerkt met verschillende partneruniversiteiten over de hele wereld, van Parijs tot New York en van Barcelona tot Dubai of Tokyo. Als hbo-student kun je aan een van de partneruniversiteiten studeren.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!