Hbo
Voltijd
48 maanden

Luister je toevallig naar Spotify terwijl je dit leest? Of heb je gisteren iets gekocht in een webshop? Bij alles wat je online doet, produceer je data. Met die data kunnen we tegenwoordig slimme dingen doen.

Volg dan de hbo-opleiding Applied Data Science & Artificial Intelligence op onze vestiging Zoetermeer of op de hoofdvestiging in Den Haag en leer het verschil maken in allerlei sectoren.

Een opleiding voor de toekomst

Met een diploma Applied Data Science & Artificial Intelligence op zak ben je klaar voor de toekomst. Je kunt aan de slag als data- of AI-professional in allerlei sectoren, waar je kunt bijdragen aan innovatie, optimalisatie, automatisering en transformatie. Je kunt ook verder studeren en je specialiseren in een bepaald domein of toepassing van data science of AI, of je eigen onderzoek doen naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen op dit gebied.

Wat ga je doen?

  • Je leert de theorie en de praktijk van het data- en AI-vak, zoals programmeren, data-analyse, machine learning, deep learning, data visualisatie en ethiek.
  • Je werkt aan projecten met echte opdrachtgevers uit de praktijk, zoals bedrijven, overheden of maatschappelijke organisaties, en je levert hen bruikbare informatie en adviezen op basis van data.
  • Je loopt stage bij een data- of AI-gerelateerde organisatie en je kiest een minor om je te specialiseren. Je sluit je opleiding af met een afstudeeropdracht.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over de toelatingseisen, het studieprogramma en de beroepsmogelijkheden? Bezoek dan de website van Applied Data Science & Artificial Intelligence en meld je aan voor een open dag.

Wie weet word jij de volgende data- of AI-expert die de wereld beter maakt!